Rozkvetlá Kaštanka, 10.6.2017, Lhota u Kladna

15. ročník přespolního běhu na 7,5 km proběhl letos s rekordní účastí 117 běžců v hlavním závodě.
V poslední době jsou součástí akce dětské běhy. Pár desítek nejmladších závodilo na lhotecké návsi kolem rybníčku, na trávníku, pěšinách, můstcích..
V dětských kategoriích jsme se předvedli velice pěkně.
Jaromír a Bořík vyhráli své kategorie, Matyáš byl 2., Róza ve velmi vyrovnaném závodě mladších žáků a žákyň sice na bednu nevystoupila, ale běžela výborně.

Jak se ve spolupráci s místním spolkem Domov pro všechny Lhota nedávno podařilo vymyslet a zorganizovat dětské běhy, tak se stále nedaří realizovat změnu trasy. Je připravená, ale kvůli mému momentálnímu handicapu nebylo možno trasu přesně změřit a vyznačit. Tak snad na podzim…to se běží na stejném okruhu, ale v protisměru, 2 kolečka, takže vytrvaleckých 15km, trať povede víc lesem, míň po asfaltu.

Na 7,5 km vyběhl Šéma (po té, co odložil stopky, kterými měřil časy dětským kategoriím), Miro a s ním i Bořík, který už měl v nohách závod v kategorii Starší žáci (!).
Pavel V. se Zdeňkem mají na starosti organizaci, a tak se, vlastně tradičně, během závodu jen tak poflakovali..

Výcuc z výsledků:
1. Tomáš Řenč (Běžci Slaný) 25:25
1. Kateřina Kratochvílová Kriegelová (ASK ELNA Počerady) 28:39
Miroslav Pilát 30:12
Petr Šemelík 31:24
Jan Tlustý 33:00
Václav Klos 33:07
Bořivoj Pilát 34:16
Jiří Kutiš 34:38

Na Rajčeti jsou fotky.

Ve středu 14.6. odpoledne se běží v Malých Kyšicích moc pěkný závod – výběh na Vysoký vrch http://www.sokolunhost.estranky.cz/clanky/beh-na-velky-vrch/


Uveřejněno

v

od

Značky: