Tréninky v zimě

Ve středu 7.11.2018 začaly tréninky pod střechou, tedy tradičně v tělocvičně 6.ZŠ Kladno Doberská, určené především žactvu.

Budeme se zde scházet pravidelně každou středu od 16:15 do 17:15 hod. (sraz vždy v 16:05 před hlavním vchodem do školy), probereme si vždy něco málo z mapové teorie, pak se zahřejeme a rozcvičíme, připravíme překážkovou dráhu či zařadíme soutěže v družstvech….a nakonec ke slovu přijdou i nějaké ty míčové hry. Letos jsme nově zařadili posilování ze sestavy Six Pack, tedy cvičení zaměřené na posílení středu těla, ti pilnější si takto vypěstují na bříšku „pekáč buchet“. Těšte se!

Kromě těchto tréninků samozřejmě pokračují i pravidelné mapové tréninky. Ty jsou pro všechny a jsou to tréninky jistě nejdůležitější, mapové dovednosti se jinak získat nedají. Vzhledem k brzkému odpolednímu smrákání jsou mapové tréninky přes zimu  přesunuty na víkendy. Prvně jsme se proběhli již v neděli 11.11. na naší mapě Humniště, Bořík s Mirem pro nás připravili tři různě dlouhé a různě obtížné tratě. Proběhnutí to bylo parádní – podzimně zbarvený les nás k sobě přímo lákal, počasí nám přálo, byla to paráda. Tuto neděli se přípravy tréninku ujal Cába, připraví tři tratě na Mrákávách. Všichni členové oddílu mají k dispozici tabulku s plánovanými tréninky a dalšími akcemi, kde se mohou jednak zapsat k pořádání, jednat si zkontrolovat, co je v nejbližší době čeká.

Všichni od kategorie DH14 výš by měli do své přípravy zařadit i běžecké tréninky.

Přípravu si všichni jistě zpestříme i několika závody, ať už orienťáckými (PZL) nebo běžeckými (přespoláky).

Tož trénujme, užívejme pohybu a přírody a těšme se na další OB sezónu.


Uveřejněno

v

,

od

Značky: