Víkend plný závodů

aneb MO ve sprintu a krátká trať v Týnci.

O víkendu 6.+7.4.19 část z nás vyrazila na další dva závody oblastního žebříčku. V sobotu jsme se proletěli Grébovkou při Mistrovství oblasti ve sprintu, v neděli jsme pak vyrazili na Holý vrch u Týnce nad Sázavou. Nutno podotknout, že naše účast byla o poznání menší, než na předchozích dvou závodech, i tak jsme ale ukořistili cenná umístění. V sobotu
opravdu doslova proletěl svou trať Jaromír, strávil na ní jen 10 minut a vyhrál! Titul mistra oblasti dobyl i Bořík, druhé místo v oblasti získala Hanička v D20 a třetí Lucka v D16. Hezký výkon v D12 předvedla Rozárka, tři minuty za ní Eliška, o další 3 minuty dále Verča. Máťa s několika menšími záseky v H10 zhruba v půlce. V H35 byl nejrychlejší Miro (9.), ale i Šéma a Pavel podali pěkné výkony. Těsně pod bednou skončila Hanka C. v D55, já v D45 obsadila slušné 8. místo, Cába byl v H65 9.

V neděli nás čekal úplně jiný závod, muselo se zpomalit a pečlivě mapovat. Leckdo měl problém ke konci závodu domapovat drobná údolíčka, někteří si však s terénem poradili přímo excelentně – v H14 jasně (opravdu o parník!) vyhrál Bořík, velmi zkušeně běžel Jirka D. v H35 (4., za to určitě zaslouží pochvalu!), své mapařské dovednosti osvědčil v H65 Cába (6.). Velmi pěkně opět běžela Hanka a pochvalu zaslouží i Pepa, který se s těžkým terénem statečně popral a skončil v H14 v polovině. Spokojen se svým výkonem určitě byl i Venda, 3. v H18.

Oba závody byly pěkně připravené, užili jsme si i vyhlašování, počasí zejm. v sobotu bylo nádherné a všichni, kteří se zúčastnili, si užili pěkné – našim milovaným sportem naplněné dny.

V sobotu 13.4. čekají některé z nás štafety, tak jim držme palce, ať si to užijí!


Uveřejněno

v

od

Značky: